Δευτέρα 15 Οκτωβρίου 2007

Ο σ. Κανελλος ετοιμαζεται για τους δρομους




Θα ηταν ντροπη και απογοητευση να θανατωθει ο Κανελλος επειδη δε πληρουσε τις αισθητικες προυποθεσεις των μπετατζηδων του πνευματος κι εσερνε τα πισω του ποδια εξαιτιας των νευροπαραλυτικων που επεσαν το Νοεμβρη του 2006 και τον τσακισαν επιβαρυνθηκε και λογω ηλικιας. Θα ηταν ντροπη για ολους μας αν θελουμε να λεγομαστε ανθρωποι, αλληλλεγγυοι, σύντροφοι ή ότι άλλο να αφηναμε να συμβει αυτο.

Ο Κανελλος για πανω απο 12 χρονια ειχε αναλαβει με δικη του πρωτοβουλια το χωρο του ΕΜΠ , τη γυρω περιοχη κι εμας στις πορειες του χρωσταμε να του ανταποδωσουμε όλα αυτα που μας εχει προσφερει τοσα χρονια.


Μια κοινωνία που διαθέτει κοινωνικό ιστό οφείλει να βοηθά όποιον μπορεί. Αυτό σε μικρογραφία έγινε στην υπόθεση Κανέλου που οι τεχνοκράτες του ΕΜΠ βιάστηκαν να ξεπαστρέψουν αν και ο Κανέλος φύλαγε το ευαγές και συνόδευε τους φοιτητές του τα βράδια στα λεωφορεία για προστασία πάνω από δεκαετία.

έχουν μαζευτεί πάνω από 500 υπογραφές ζητώντας από το ΕΜΠ αυτά που οφείλει στο σκύλο του και αυτό μερικοί φίλοι μπόρεσαν και το έκαναν για την τιμή όσων των γνώριζαν.



Κανελλος realoaded