Τρίτη 31 Ιουλίου 2007

Για τον Αύγουστο







Για ακομα μια φορά ο Κανέλος ευχαριστεί τους αμέτρητους φίλους, συντρόφους, συναγωνιστές.
Η αίτηση με τις υπογραφές έχει παραδοθεί στο πρόεδρο της Αρχιτεκτονικής ΕΜΠ.
Η απάντηση ήταν ότι το αίτημα θα εξεταστεί από το συμβούλιο... και θα ενημερώσουν ..
η σχολή κλεινει στις 29/7/2007, αλλά απόφαση για την επιστροφή του Κανέλου στο χώρο του δε πάρθηκε, ούτε απάντηση είχαμε στο κατατεθειμένο αίτημα από τις αρχές Ιουλίου με τις πρώτες 318 υπογραφές που είχαν μαζευτεί ως εκείνη την ωρα.
Ο Κανέλος λοιπόν για τον Αυγουστο θα παραμείνει με τους φίλους που τον προσέχουν και ευχεται σε όλους σας καλές διακοπές. Το σκέφτεται όμως να πάει και για διακοπές.
Για όσους μείνουν στην Αθήνα, παρακαλεί να μη ξεχνουν να αφήνουν φαγητό και νερό για τους τετράποδους συντρόφους στις γειτονιές.

16 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

kanelos roxxx!!!!
respect

Ανώνυμος είπε...

:-)

vetdino είπε...

γιατί σβήσατε το κείμενο μου;

ΚΑΝΕΛΟΣ είπε...

γιατι δεν συμφωνούμε με την άποψη ότι δε πρέπει να κυκλοφορουν σκυλιά στις γειτονιές της Αθήνας,τα σκυλια της Αθηνας δεν ειναι αδεσποτα τα προσεχουν οι άνθρωποι στις γειτονιες και δεν ειναι εστια μικροβιων γιατι ειναι εμβολιασμενα, αλλα ακομα και αν δεν ειναι σε μια αποστειρωμένη και απανθρωπη πολη όπως ειναι οι πολεις που δεν εχουν αδεσποτα μπορει τα μικροβια να ειναι περισσοτερα, οι σκυλοι ακι οι γατες ειναι φυσικοι απολυμαντες, αφου όπου εξαφανιστηκαν με την ολυμπιαδα τους γεμισε ποντικια και κατσαριδες

vetdino είπε...

λυπάμαι φίλε, αλλά αυτά που λες δεν έχουν καμία επιστημονική βάση. και δεν είναι χαρακτηριστικά πραγματικής φιλοζωϊας.

όταν αγαπάς τα ζωάκια φροντίζεις εσύ πρώτος για την υγεία τους και την ευζωϊα τους. αν είσαι μάγκας πρέπει να ιοθετήσεις ένα αδέσποτο κουταβάκι στο σπίτι σου!! να το σώσεις από μια δύσκολη ζωή που θα περάσει στο πεζοδρόμια και να του προσφέρεις αυτά που έχει πραγματικά ανάγκη: αγάπη και ένα ασφαλές περιβάλλον.

τα αδέσποτα σκυλάκια έχουν μέσο όρο ζωής περίπου 3 χρόνια!!! Ενώ μπορούν να ζήσουν περισσότερα από 10!!

τρώνε μία στο τόσο, και ανεξάρτητα από το αν είναι εμβολιασμένα, τα περισσότερα έχουν μια ασθένεια για την οποία δεν υπάρχει εμβόλιο, και αποτελεί και ζωονόσο: λεϊσμανίωση.

καλό θα ήταν να είμαστε λογικοί και να ακούμε και τους ειδικούς επιστήμονες, και να μην κάνουμε του κεφαλιού μας.

ΚΑΝΕΛΟΣ είπε...

Και πως εξηγεις ότι ο Κανελλος έχει ξεπεράσει δεκαετία, δεν έχει καμία αρρωστια και ειναι από μόνος του ένα σύμβολο, αγάπης και πίστης προς τον άνθρωπο, τα αδέσποτα της Αθήνας δεν είναι αδέσποτα φροντίζονται από τος περίοικους, δες τα σκυλια στο κέντρο της Αθήνας πόσο καλοζωισμένα και ευτυχισμένα είναι και καθολου επιθετικά πήγαινε πάρτα να δεις τι αντιδράσεις θα έχεις από κατοίκους , εργαζόμενους, περαστικούς κλπ. Ο Κανέλλος τώρα που χρειάζεται περιποίηση και φροντίδα την έχει δεν τον ευθανάτισε κανεις όπως θα έκαναν οι πολιτισμένοι που αναφέρεσαι και έχει να προσφέρει πολλά ακομα σε όσους τον σναναστρέφονται.Βέβαια αυτά είναι ψιλά γράμματα για όσους θεωρουν τα ζώα πραγματα.

vetdino είπε...

Ο Κανέλος ίσως αποτελεί την ειξαίρεση στον κανόνα.

Αν νομίζεις πως θεωρώ τα σκυλά "πράγματα" κάνεις πολύ μεγάλο λάθος. Είμαι κτηνίατρος, πάντα είχα κι εγώ σκυλάκι (και μάλιστα ιοθετημένο αδεσποτακι παλιότερα) και έχω ιδιαίτερη ευαισθησία στο θέμα των ζώων, όχι μόνο των κατοικιδίων, αλλά και τον παραγωγικών ζώων.

Σε μια μεγαλούπολη, δε μπορείς να έχεις "αγέλες" αδέσπτων, γιατί πρώτα απ΄όλα κάνεις κακό στα ίδια τα σκυλιά. Δε φοβάμαι μήπως με δαγκώσει ένας αδέσποτος σκύλος, θα έλεγα πως σήμερα ειναι πιο πιθανόν να σε δαγκώσει άνθρωπος.

Αλλά τα σκυλιά πρέπει να ζουν σε ένα περιβάλλον ασφαλές πρώτα απ'ολα για τα ίδια και φυσικά για τους ανθρώπους-συντρόφους τους.

Να είσαι σίγουρος πως ένα σκυλάκι είναι πολύ πιο ευτυχισμένο με μια μόνιμη οικογένεια ανθρώπων-συντρόφων που θεωρεί στο μυαλό του μέρος της αγέλης, που θα μπορεί να του παρέχει τροφή, στέγη και κτηνιατρική περίθαλψη, παρά στο δρόμο όπου και πολλούς κινδύνους διατρέχει, και δε μπορεί να κοινωνικοποιηθεί σωστά.

Ανώνυμος είπε...

σβηστε ρε τον καραγκιοζη
δειτε στο blog Του τι μαλακιες λεει ο ανθρωπος για ελλαδες-καμμενες πατριδες-ελληνικες σημαιες και ταραξιες
ο ανθρωπος ειναι μεγαλος βλακας!!!

Γιωργος

revolution είπε...

ΤΙ ΛΕΣ ΜΩΡΕ ΠΑΠΑΡΑ ΕΘΝΙΚΟΦΡΩΝΑ:
ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΤΗ ΜΟΥΤΣΟΥΝΑ ΝΑ ΜΙΛΑΣ ΟΤΑΝ ΔΙΑΤΗΡΕΙΣ ΤΕΤΟΙΟ BLOG?
ΑΝΤΕ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΣΚΟΥΠΙΔΙ.
ΕΔΩ ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΕΣΕΙΣ ΤΡΩΤΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗΣ ΦΥΛΗΣ ΚΑΙ ΡΑΤΣΑΣ, ΣΤΑ ΣΚΥΛΙΑ ΘΑ ΚΟΛΛΗΣΕΤΕ.
ΝΕΟΦΑΣΙΣΤΑ ΜΙΚΡΟΑΣΤΕ ΠΟΥ ΜΟΥ ΣΑΙΚΑΙ ΚΤΗΝΙΑΤΡΟΣ.
ΕΤΣΙ ΕΞΗΓΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΕΥΘΑΝΑΣΙΕΣ ΣΩΡΙΔΟΝ

maggie είπε...

Φίλε πάρτο αλλιώωωωςςς, δεν πας καλάαααααα.
ps. Το blog σου απαράδεκτο και απο εκεί φαίνεται τι καλόπαιδο είσαι!

vetdino είπε...

εσείς προφανώς έχετε μπλέξει την πολιτική τοποθέτηση με την επιστημονική πραγματικότητα και αλήθεια ή την ευαισθησία σε θέματα φιλοζωϊας...

δηλαδή ποιός είπε ότι όποιος αγαπάει και ενδιαφέρεται για τα ζώα πρέπει να είναι απαραιτήτως αρειστερός... ωραίοι είσαστε!!

αν δε μπορείτε να αντιληφθείτε πως εμ πάση περιπτώση το καλύτερο για τον κανέλο θα ήταν να ζήσει με μία οικογένεια που θα τον φροντίζει όσο καλύτερα γίνεται, και όχι στο δρόμο που μπορεί πχ να τον χτυπήσει αυτοκίνητο, να του πετάξει κάποιος αλήτης φώλα ή να κολλήσει χίλιες δύο ασθένιες... μάλλον υπάρχει σοβαρό πρόβλημα κατανόησης της πραγματικότητας.

υγ: αποκλείεται ο κανελος να είναι πάνω από δέκα χρονών, τουλάχιστον στις φωτογραφίες φαίνεται πολύ πιο νέο σκυλι!!

vetdino είπε...

α και τα περι νεοφασιστών, μικροαστών κτλ σας τα επιστρέφω, γιατί αφ'ενός μεν δε με γνωρίζετε προσωπικά για να με κρίνετε (πολιτικά είμαι φιλελεύθερος by the way), αφ'εταίρου δε, φασίστας είναι ο ακραίος άνθρωπος που δε δέχεται και αφορίζει απόψεις και πρόσωπα.

Ανώνυμος είπε...

ase mas re kompogianniti akou 10 xronwn
tosoi anthrwpoi ton kseroune kai esy apo ti fwti ebgales symperasma, asxete xasapi\
fileleutheros? etsi dilwne kai o metaxas
blaka

vetdino είπε...

καλά, αν έβλεπες το μπλογκ θα έβλεπες τη γνώμη μου και για το Μεταξά και για την παραδοσιακή δεξιά γενικότερα, το αντιπαρέρχομαι γιατί δεν έχει νόημα. περί κομπογιαννήτη κτλ τι να σου πω επίδης δεν έχω λόγο να μπω στη διαδικασία.

γιατί στις φωτο ο κανέλλος φαίνεται νεότερος: δεν έχει άσπρες τρίχες στη μουσουδα του άλλα σημάδια γήρανσης όπως κάλλους στους αγκώνες. βεβαια, μπορεί να εχει φωτογέννεια ;) δεν έχει σημασία αυτό, σημασία έχει πως στις φώτο φαίνεται και κάτι ακόμα, ο κανελος και ο κάθε κανέλος ειναι πολύ πιο ευτυχισμένος σε ένα σπίτι με την παρουσία του συντρόφου-αφεντικού του και μπράβο στα παιδιά που τον ιοθέτησαν!!

αδυνατώ να καταλάβω πως είναι δυνατόν κάποιοι να θέλουν αγέλες σκύλος να κυκλοφορούν στην ούτως ή άλλως αφιλόξενη για τα κατοικίδια (αλλά και τους ανθρωπους Αθήνα).

η προσπαθεια να σωθεί ο κανέλος από το μπόγια και την ευθανάσία είναι αξιέπαινη!! δεν υπάρχει αμφιβολία γι'αυτό. και αν θέλετε τη γνώμη αυτό πρέπει να γίνεται για ολα τα αδεσποτάκια.

αυτοί που θέλουν ξύλο είναι οι ασυνείδητοι που τα αμολάνε...

Ανώνυμος είπε...

ωραιος κτηνιατρος ουτε ορθογραφια δε ξέρει το νουμερο

Le Panao είπε...

Συμφωνώ απολύτως με την προστασία τέτοιων τετράποδων μορφών στις σχολές! Στην Πολυτεχνική σχολή του Αριστοτελείου έχουμε τέσσερα - πέντε παρόμοια... θηρία και οι σπουδές μάλλον θα ήταν πολύ ξενέρωτες χωρίς την παρουσία τους.